Kontorsstolar/Arbetsstolar.

Kontorsstolar/Arbetsstolar.

För att kunna prestera på topp så måste man sitta bra. En väl genomtänkt sittställning kan vara skillnaden mellan en hel och en trasig rygg, daglig huvudvärk eller att känna sig bekväm och utvilad. Vi erbjuder ett brett sortiment av ergonomiska och bekväma kontorsstolar. Klicka här för att läsa mer.

Arbetsbord /Skrivbord.

Arbetsbord /Skrivbord.

Nästan alla har det, den heliga lilla ytan som är sitt skrivbord. Där är det du som är chef, där är det du som bestämmer ordningen gemen ligger i och om pennorna skall vara sylvassa eller lite trubbiga. Vi har ett brett sortiment av skrivbord som passar alla. Kolla mer här.

Förvaring.

Förvaring.

Häftapparaten? Den ligger i högen till vänster! Ja den högen med tangentbord, PostIt-lappar och toners.
Känns denna situationen igen? Styr upp på kontoret med förvaringsmöjligheter! Vi har mängder av både snygga och praktiska alternativ som underlättar förvaringen av vad ni behöver. Läs mer här.

Rumsavdelare, Avskärmning & Akustik.

Rumsavdelare, Avskärmning & Akustik.

Att sitta sida vid sida kan vara mysigt ibland... Vid lunchbordet kanske. Nej när det kommer till arbete så kan det vara skönt att ha sin egen lilla zon där man som individ kan sätta fullt fokus på sin arbetsuppgift. Om detta inte går att skapa med hjälp av att sätta folk i olika rum så kan samma sak utföras med avdelare. Vi har många smarta lösningar på detta, klicka här för att se mer.

 Konferensbord, Cafébord & Lounge/Soffbord.

Konferensbord, Cafébord & Lounge/Soffbord.

Alla företag behöver ytor för att mötas, diskutera och kanske till och med skratta lite ibland. Om det så är konferensbord, cafebord eller loungemiljöer så kan vi hjälpa er med det. Klicka här för att se mer.

Stolar.

Stolar.

Efter att varit ute och jagat efter kunder, i väntan på att ens nummer skall visas i kö-apparaten eller när hungern tränger på och lunchlådan slängs in i mikron, då är det nästan alltid lika uppskattat att få sjunka ner på en skön stol. Stanna upp lite i situationen och andas. Stolar är en uppskattad inredningsdetalj hos både personal och kunder. Vi kan hitta stolar som passar in på just ert företag. Titta mer, klicka här.

Soffor & Fåtöljer

Soffor & Fåtöljer

Den står där, i mitten av rummet. Tyst och majestätisk, tillsammans med sina två givna vapendragare bredvid sig. Vi pratar självklart om rumpans bästa vän, soffan och dess tillhörande fåtöljer. Med en bred bas av leverantörer så kan vi ta fram sofforna och fåtöljerna för just ert företag. Klicka här för att se mer.

Skola/Utbildning.

Skola/Utbildning.

Vem av oss minns inte skolbänkens dagar. Där satt man på en hård stol med träsmak i baken och försökte ta in det läraren predikade om. Det måste inte vara på detta viset. Låt oss hjälpa er att skapa en miljö som optimerar inlärningsprocesser och utbildning. Läs mer här.

Ergonomi.

Ergonomi.

Alla vet vi att det är viktigt med en korrekt arbetsställning, annars ser vi alla snart ut som ringaren i Notre Dame. Men vad är en korrekt arbetsställning, det är frågan. Vi på Workzone har koll på läget och hjälper er gärna med att skapa miljöer som får er personal att hålla länge. Läs mer här.

Belysning.

Belysning.

Nog för att det kan vara spännande att någon gång orientera sig fram i en mörk skog och nog för att du faktiskt kan hitta både en och två strumpor i ditt kolsvarta sovrum så är det trots allt rätt smidigt med att kunna tända en lampa. Särskilt i en arbetssituation, där rätt belysning kan vara skillnaden mellan huvudvärk eller produktivitet. Vi på Workzone Dalarna har både kunnandet och sortimentet för att möta era behov. Se delar av vårt utbud här.

Mattor & Gardiner.

Mattor & Gardiner.

Mjukt och färgglatt eller stilrent och kantigt. Alla företag har sin egen stil när det kommer till inredning. För att ytterligare lyfta ett företags profil så kan man med väl avvägda färger och former nyttja både mattor och gardiner. Vi har många års erfarenhet inom branschen och har därmed mängder av förslag för hur vi kan lyfta just ert företag. Se mer, klicka här.

Övrigt.

Övrigt.

Hittade du inte vad du sökte. Vi insåg att vi inte kunde ha hur många kategorier som helst, så vi bestämde att samla allt övrigt under kategorin övrigt. Kika in för att se vad mer som vi har att erbjuda, klicka här.