Låt oss säga att man börjar jobba som 19-åring. Därefter kör vi på stenhårt tills vi är 65 år. 8 timmar om dagen, 40 timmar i veckan, 160 timmar i månaden, ca 1760 timmar om året. Med undantag för de där 3 månaderna där du backpackade genom Asien och dina 9 månaders föräldraledigt så har du jobbat totalt… En väldig massa timmar genom ditt liv. 

Om man lägger så här mycket tid på något som jobb så skulle man kunna tänka sig att det är viktigt att man trivs med sitt jobb, sina kollegor och miljön man jobbar i. Jobbet ditt kan vi inte göra så mycket åt, kollegorna får du nöja dig med eller säga till på skarpen. Däremot din arbetsmiljö, det är något vi i allra högsta grad kan hjälpa er med!

Ett helhetskoncept eller enstaka tjänster.

Vi på Workzone Dalarna erbjuder er ett helhetskoncept där vi hjälper er med inredning och ergonomi, från början till slut.

Allt eller inget är dock inte vår enda melodi, även om vi helst tar ett helhetsgrepp om ett inredningsuppdrag, så är du naturligtvis lika välkommen att utnyttja vår kompetens, även om du så bara har behov av en enda av alla olika inredningstjänster som vi erbjuder.

Projektledning

Vi tar ansvar för hela inredningsuppdraget, från tom lokal till färdigt kontor. Vi börjar från grunden med en behovsanalys. Tillsammans med dig går vår projektledare igenom vad som behöver göras. Vad det får kosta och när det skall vara klart.

Arkitektur

Varje företag har sin speciella profil och stil. Varje kontor har sina speciella förutsättningar, både praktiskt och arkitektoniskt. Våra inredare hjälper dig med att få ihop både form och funktion till en fungerande helhet.

Ergonomi

Kontorsarbete är mer slitsamt än vad man kan tro. Sakta men säkert kan till exempel fel sittställning, fel datorplacering eller fel bordshöjd ge symptom som kan ta längre tid att bota, än vad det tog för dem att uppstå. Ergonomi och användarvänlighet är två viktiga förutsättningar för en god och långsiktig investering. Därför ger vi också förslag på lämpliga ergonomiska hjälpmedel samt utbildning.

Logistik

Tänk om möblerna kommer innan golvet är på plats. Eller om målarna är på plats innan alla väggar är det. Att se till att allt utförs i rätt ordning är en viktig del av vårt jobb. Men också att undvika förseningar.

Upphandling

Vem ska klä om befintliga möbler i företagets nya färger. Och vem ska ta hand om inköpen av de nya? Vad får det kosta att måla om konferensrummet? Vi kan ansvara för all upphandling av produkter och tjänster. Vi ser dessutom till att det hela ryms inom budgeten.

Montering och Service

Att skruva ihop en möbel klarar de flesta, om än med viss möda. Men att montera ett helt kontor, fixa armatur, lyfta möbler på plats, kräver både kunskap, erfarenhet och tålamod. Det har vi. När väl allt är monterat och installerat bistår vi även med praktiska råd om hur man använder utrusningen på rätt sätt. Vi ger även efterservice och säkerställer att garantivillkoren följs.

Finansiering

Kostnad är inte alltid samma sak som utgift. Ett nytt eller ombyggt kontor är en investering i trivsel, profil och effektivitet, vars kostnad kan spridas över flera år. Den omedelbara utgiften för investeringen däremot, kan vi bistå med i form av förmånlig finansieringshjälp. Finansiering kan gälla hela investeringen eller valda delar.

Ergonomi är av yttersta vikt.

Upplever du att du har huvudvärk väldigt ofta, ont i nacke och rygg, eller alltid är stel och trött i axlarna? Allt detta skulle kunna spåras till din arbetsmiljö.

Smarta lösningar.

Genom en väl genomtänkt arbetsställning och arbetsmiljö så går detta att undvika. Vi har lång erfarenhet av att skapa förutsättningarna för trivsel och välmående för företag och deras personal. Kontakta oss så kan vi berätta mer.